Værdiskabende e-commerce

Danmarks måske eneste 100% Shopify bureau

Vores værdier

Vi tror på omhu, dygtighed, kvalitet og tætte relationer. Vi tror på, det kan betale sig at gøre sig umage - både på den korte og den lange bane. Dette gælder for vores kunder - men også for os som bureau. Vi sætter en stor ære i at levere løsninger, som vi med ro i maven kan overdrage til vores kunder vel vidende, at de vil fungere de næste mange år.

Nordjysk kvalitet

Fra vores kontor i Aalborg udvikler vi alle vores løsninger for kunder i hele verden. Vi er et lille hold af webudviklere, der alle er specialiserede i Shopify. Vores fokus er på det tætte samarbejde og den gode relation. Vi udvikler i tæt samspil med dig, hvor du fra sidelinjen kan følge med i, hvordan din webshop tager form. Det tror vi på, giver det bedste resultat.

Værdiskabende samarbejder

Vi lægger stor vægt på den gode relation mellem os og kunden. Derfor gør vi os umage med at lære dig og din forretning at kende. Når vi kender dine ambitioner og udfordringer, ved vi, hvordan vi kan skabe mest mulig værdi for dig. Vores ambition er at hjælpe dig til at udnytte din webshops vækstpotentiale. Derfor giver vi dig indsigt i muligheder for optimering og vækst, når vi udvikler for dig.

Vil du lære os at kende, byder vi dig altid gerne velkommen til en kop kaffe efter aftale.