Shopify webshop udvikling

Skræddersyet, og funktionelle

Vi laver webshops skræddersyet til dit behov, og din målgruppe. Fra template baseret sider, til 100% skræddersyet, specialudviklet løsninger.

Shopify udvikling

Tid til forbedringer?

Nye sider, funktioner, elementer, moduler, eller andet? Vi står klar til at løse din opgave - og vi er altid klar på at give vores bud på, hvordan vi kan forbedre din Shopify webshop.

Shopify Expert

Seriøs Shopify udvikling

Siden '14 har vi arbejdet med Shopify, og det resulterede i udmærkelsen Shopify Expert. Det er en anerkendelse af vores arbejde og kompetencer, som lever op til deres krav.

Specialiseret Shopify webbureau

Vi er din specialiseret Shopify udvikler, som løser opgaver af enhver størrelse. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have udviklet en ny webshop, redesignet en nuværende, eller skal have lavet mindre tilpasninger på din Shopify webshop.

Erfaren og vejledende

Med utallige Shopify projekter, og flere hundrede opgaver løst, tør vi godt sige, vi har en meget bred viden om Shopify, og e-handel generelt. Vores viden er vi meget glad for at dele ud af.

Det betyder, at hvis du har en opgave som du vil have løst på en specifik måde, og vi synes vi har en bedre løsning, så er vi ikke bange for at forslå en alternativ løsning. Vi har success, når du har success - og vi er derfor interesseret i at du får den bedst mulige løsning.

Smid os et par ord

Beskriv kort hvad vi kan gøre for dig, og så vender vi stærkt tilbage med et uforpligtende bud, og vores forslag til en løsning på din opgave.

Udpluk af vores kunder

Udviklingsforløb

Processen er udviklet sådan du opnår det resultat du ønsker, og selv styrer hvor meget indflydelse du vil have på det endelige resultat. Trin 2 og 3 kan gentages flere gange, indtil det ønsket webdesign findes.