Webdesign side

Shopify webdesign

Vi designer og udvikler webshops i Shopify, som er udformet til at lave dine besøgende om til kunder. Unikke og skræddersyet webdesigns er alfa og omega for enhver webshop som vil skille sig ud og tages seriøst af sine besøgende. Når vi udvikler webdesigns er brugervenligheden et primært fokus.

Webdesign af en Shopify webshop er et vigtigt skridt imod succes på internet. Din webshop er tilsvarende en fysisk butik - det er hvad kunderne mødes af, og de danner sig lynhurtigt en mening om din virksomhed og produkterne. Der er ikke plads til fejl eller dårligt design - så er det nemmere at købe hos konkurrenten.

Vores fokus

Velovervejet design er nøglen til en god oplevelse for dine besøgende. Udover at være pænt, skal et webdesign have brugeren i fokus - det skal være både smukt, informativt og funktionelt.

 

Godt webdesign er en kombination af mange forskellige fokusområder. Vigtige punkter ved webdesign er bl.a. farvevalg , typografi, layout, navigation, simpelt flow, informativ, enkelt, overskuelighed og responsive(tilpasse sig forskellige enheder).

Vi laver dit webdesign i Photoshop, og kan levere filerne til dig i .psd eller pdf format. Det er vigtigt at understrege vi tager imod webdesign opgaver, selvom det ikke skal bruges til Shopify. Hvis vi både skal designe og udvikle din næste Shopify webshop kan du opnå en lavere pris, hvis du oplyser om dette inden designprocessen er overstået.