Shopify webshop udvikling

Vi udvikler udelukkende webshops i Shopify

Hvad er Shopify?

Shopify er et cloud-baseret shopsystem som mere end 500.000 virksomheder verden over anvender som deres webshop løsning. Shopify er en samlet alt i én løsning, med indbyggede statistikker, lagerstyring, ordrehåndtering, kundenotifikationer, samt meget mere.

Fordi Shopify er en hosted løsning skal du ikke stå for at opdatere din installation, eller plugins - samt heller ikke bekymre dig om sikkerheden, da Shopify står for det. Kort sagt, så står Shopify for at drive platformen, og du har derfor en bekymring mindre.

Derudover understøtter Shopify multi-kanal salg, som giver dig mulighed for at sælge på eksempelvis Facebook, Pinterest og Amazon.

Hvorfor vælge Shopify?

Du får et system, som udelukkende er lavet til at sælge, og ikke et system som oprindeligt er til bloggere, som f.eks. Wordpress er. Shopifys forretning er baseret på at få dig til at sælge mest muligt - og det gør de løbende ved at opdatere Shopify, og udvikle nye redskaber og funktioner som gør det lettere for dig, at være webshop-ejer.

Du slipper derfor for omkostninger til vedligeholdelse af server, webshop, plugins, samt for at bekymre dig om sikkerheden og kompatibiliteten mellem tema og plugins. Din shop bliver hostet på Shopifys CDN, som kort sagt betyder din side indlæses fra den nærmeste server, hvilket betyder hurtig indlæsning verden over.

Derudover har Shopify en lang række af indbygget funktioner som ikke er indbygget i andre shop-systemer, samt adgang til 24/7 live-chat support hos Shopify.

6 grunde til at vælge Shopify

 • Sikkert, stabilt og kræver minimal/ingen vedligeholdelse
 • Indbygget POS system - til hvis du har fysisk butik
 • Ubegrænset trafik, ordre, kunder og fil-upload
 • Indbygget statistikker, ordretracking og ordrehåndtering
 • Skalérbar webshop som kan kodes præcist som du ønsker
 • 24/7 live-chat og telefon support hos Shopify support
 • Vis flere...

 • Kan bruges og mestres af ikke teknisk anlagte personer
 • Gratis app til administration af din shop fra iOS/Android
 • Avanceret indbygget lagerstyring
 • Gratis indbygget SSL certifikat
 • Udbredt system - mange integrationer findes allerede
 • Adgang til utallige gratis apps
 • Lynhurtig webshop - indlæses altid fra nærmeste server på Shopifys CDN.
 • Shopify Plus håndterer enorme mængder trafik. Se eksempel: 100.000 besøgende på én gang.
 • Kan udvides med custom kode, som gør det muligt for dig at ændre indhold på siden, uden at skulle ind i koden.

Lyder Shopify som den rigtige løsning for dig?

Start dialogen med os i dag

Shopify administrationspanel

Shopify har efter vores mening, det mest overskuelige og informerende administrationspanel i branchen. Du bruger panelet til at administrere alt som har med din webshop at gøre.

Det er opbygget så simpelt som muligt og det er meget intuitivt. Det kræver ikke meget optræning for at mestre Shopifys administrationpanel.

I panelet finder du alt fra dine produkter, til avancerede statistikker over besøg, besøgsadfærd, ordrer, samt meget mere.

Rediger indhold - uden at kode

I Shopify er det muligt er ændre indhold, fjerne indhold, og rykke rundt på række følgen via. en editor. Det betyder at du ikke skal ind i koden, for at ændre en overskrift, ændre hvilke produkter der vises på forsiden, ændre hvilke billeder der bruges samt linket på dem - og meget mere!

Du behøver heller ikke kontakte dit webbureau, da du let selv kan ændre det via. Shopifys editor. Det synes vi er enormt smart - og vi har endda kodet vores egen side WDN.dk sådan alt kan ændres via editoren. Det er nemt, hurtigt og fleksibelt.

Produktoprettelse og lagerstyring

Når du opretter dine produkter i Shopify, vil du opdage hvor nemt og hurtigt det er. "Drag-n-drop" produktbilleder, kopier produkter, ubegrænset adgang til SEO titel og beskrivelse er nogen af de mange funktioner som du opdager når du opretter produkter.

Derudover tror vi også du vil sætte pris på lagerstyringen, teksteditoren, samt hvor nemt det er opsætte varianter. Vores favoritfunktion er multi-produkt editoren, hvor du kan du redigere op til 50 produkter af gangen. Det tager en brøkdel af tiden det ville tage at ændre tingene manuelt på hvert produkt.

Skal du være den næste på vores kundeliste?

Start dialogen med os i dag