Brug for en rigtig Shopify Expert?

Vi har 100% fokus på Shopify, og har mange års erfaring med e-commerce. Vi elsker at snakke om Shopify, faktisk så meget at vi gør det hver eneste dag.

Nyt eller videreudvikling

Tid til forbedringer

Skal du have en ny webshop, nye sider, funktioner, elementer, moduler, eller andet? Få vejledning, råd og tips med på vejen, når vi deler ud af vores erfaring.

Shopify Expert

Seriøs Shopify udvikling

Siden '14 har vi arbejdet med Shopify, og det resulterede i udmærkelsen Shopify Expert. Det er en anerkendelse af vores arbejde og kompetencer, som lever op til deres krav.

Design og udvikling

Løsninger til dit behov

Skræddersyet webshop, tilpasset, eller skabelons løsning? Få vores bud på hvad I bør vælge, efter en samtale med os, og efter en evaluering af jeres evt. nuværende løsning.

Eksempler på udvikling

Kan du lide hvad du ser?

Vi har blandt andet arbejdet for

Tegnebræt 111

Smid os et par ord

Det hele starter med den første kontakt - beskriv kort hvad vi kan gøre for dig, så vender vi tilbage med vores forslag til en løsning på din opgave.

Specialiseret Shopify webbureau

Vi er din specialiseret Shopify udvikler, som løser opgaver af enhver størrelse. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have udviklet en ny webshop, redesignet en nuværende, eller skal have lavet mindre tilpasninger på din Shopify webshop.

Erfaren og vejledende

Med utallige Shopify projekter, og flere hundrede opgaver løst, tør vi godt sige, vi har en meget bred viden om Shopify, og e-handel generelt - som vi meget gerne deler ud af.

Hvis du har en opgave som du vil have løst på en specifik måde, og vi synes vi har en bedre løsning, så er vi ikke bange for at forslå en alternativ løsning. Vi har success, når du har success - og vi er derfor interesseret i at du får den bedste mulige løsning.