Billigste pakke pr. måned*

kr

pr. måned

Omkostninger

Transaktionsomkostninger: kr.

Shopify Basic abonnement: kr.

Vis flere beregninger

Omkostningsfordeling:

Abonnement:

Transaktioner:

Udgør totalt af omsætning:

Meromkostning ved andre pakker

Shopify Basic:

Shopify:

Shopify Advanced:

*Resultatet er vejledende, og vi tager forbehold for eventuelle fejl i beregningen samt resultatet. Tallene er afrundet.

Hvad koster det at bruge Shopify?

Gratis værktøj til dig! Er du i tvivl om det vil være billigere at opgradere pakke, eller om du har købt for stor en pakke i Shopify? Brug WDN.dk's gratis online værktøj for at få overblik over hvad det koster at bruge Shopify, samt en vejledning om hvilken pakke, der er billigst for dig, baseret på din månedlige omsætning.

Hvordan bruger jeg værktøjet?

- Indstil valutakursen for USD/DKK (valgfrit). - Indtast din månedlige omsætning i DKK, eller den månedlige omsætning som du ønsker at se resultatet for. Herefter beregnes hvilken Shopify pakke som er den billigste for dig, samt hvordan omkostningerne fordeler sig.

Hvordan virker værktøjet?

Formlen som beregneren anvender til at finde den billigste pakke, ser således ud: (o * t) + (a * d) = x o = omsætning i DKK t = transaktionsgebyr i procent a = abonnementspris i USD d = kurs USD/DKK x = resultatet i DKK

Hvad kan jeg beregne?

Værktøjet kan give dig overblik over omkostninger ved brug af Shopify, både transaktionsomkostninger samt abonnementsomkostningen. Det viser automatisk den billigste pakke til dig, og viser hvad forskellen i prisen vil være, hvis du var på en af de andre pakker med den givne omsætning. Værktøjet viser også den totale omkostning i procent, baseret på din månedlige omkostning, samt for hhv. transaktionsomkostninger og abonnementsomkostningen.

Kan jeg indstille valutakursen?

Selvfølgelig! Du kan indstille værktøjet til at tage højde for dette, i beregningen, ved at klikke på Indstillinger

Hvem er Webdesign Nord ApS?

Vi er er et webbureau som udelukkende arbejder med Shopify udvikling. Vi har flere års erfaring med udvikling og design, og vi laver alt fra små rettelser til specieltdesignet og udviklet webshops og apps. Vi har kontor i Aalborg, men har kunder i hele landet - og i udlandet. Har du et projekt i tankerne? Kontakt os, og lad os finde ud af om vi er et match.

Find den billigste Shopify pakke

Vi har erfaret at flere af vores kunder er i tvivl om de har det "rigtige" Shopify abonnement/pakke, og for at hjælpe dem har vi udviklet dette online-værktøj til dem. Beregn nemt hvilken pakke der er billigst for dig - det er nemt og smart :-)

Vi synes dog ikke i andre skulle gå glip af dette værktøj, så vi har valgt at ligge det offentligt tilgængeligt, sådan alle kan få glæde af det - helt gratis. Vi er Webdesign Nord ApS og vi er Shopify Experts, som udelukkende arbejder med Shopify - vores egen side er sågar udviklet i Shopify.

Er det billigste det bedste?

Nej, ikke altid. Beregneren giver dig besked om hvilket abonnement/Shopify pakke du skal vælge hvis du ønsker det billigste - det betyder dog ikke at det er det bedste for dig og din virksomhed.

I takt med du opgraderer din pakke får du adgang til flere funktioner, og automatisering af processer, som potentielt kan give dig en større omsætning, og minimere manuelt arbejde. Derfor er det billigste ikke altid den bedste løsning - og det er værd at overveje, hvis du har planer om at nedgradere din nuværende pakke.