Beregn Shopify pris

Omkostninger

Transaktionsomkostninger: kr.

Shopify Basic abonnement: kr.

Total pr. måned: kr.

Vis flere beregninger

Fordeling af omkostninger

Abonnementspris:

Transaktionsomkostninger:

Udgør totalt af omsætning:

Besparelse i kr.

Ift. pakke 1:

Ift. pakke 2:

Ift. pakke 3:

Forskel i priser - dyrere

Ift. pakke 1:

Ift. pakke 2:

Ift. pakke 3:

Billigste pakke til dig:

*Resultatet er vejledende, og vi tager forbehold for eventuelle fejl i beregningen samt resultatet. Tallene er afrundet.

Beregn billigste Shopify abonnement

Er du i tvivl om det vil være billigere at opgradere pakke, eller om du har købt for stor en pakke i Shopify? Brug WDN.dk's gratis online værktøj for at få overblik over dine omkostninger til Shopify, samt en vejledning om hvilken pakke, der er billigst for dig, baseret på din månedlige omsætning. Det er nemt og hurtigt, og du slipper for at teste om du kan huske matematik undervisningen...

Vejledning til brug af beregneren

- Indstil valutakursen for USD/DKK (valgfrit). - Indtast din månedlige omsætning i DKK, eller den månedlige omsætning som du ønsker at se resultatet for. Herefter beregnes hvilken Shopify pakke som er den billigste for dig, samt hvordan omkostningerne fordeler sig.

Anvendt formel

Formlen som beregneren anvender til at finde den billigste pakke, ser således ud: x = resultatet i DKK o = omsætning i DKK d = kurs USD/DKK a = abonnementspris i USD t = transaktionsgebyr i procent (o * t) + (a * d) = x

Om Webdesign Nord ApS

Vi er er et webbureau som udelukkende arbejder med Shopify udvikling. Vi har flere års erfaring med udvikling og design, og vi laver alt fra små rettelser til specieltdesignet og udviklet webshops og apps. Vi har kontor i Aalborg, men har kunder i hele landet - og i udlandet. Har du et projekt i tankerne? Kontakt os, og lad os finde ud af om vi er et match.
For at få det mest præcise resultat, anbefaler vi at du finder den aktuelle valutakurs og indtaster den.

Find den billigste Shopify pakke

Vi har erfaret at flere af vores kunder er i tvivl om de har det "rigtige" Shopify abonnement/pakke, og for at hjælpe dem har vi udviklet dette online-værktøj til dem. Beregn nemt hvilken pakke der er billigst for dig - det er nemt og smart :-)

Vi synes dog ikke i andre skulle gå glip af dette værktøj, så vi har valgt at ligge det offentligt tilgængeligt, sådan alle kan få glæde af det - helt gratis. Vi er Webdesign Nord ApS og vi er Shopify Experts, som udelukkende arbejder med Shopify - vores egen side er sågar udviklet i Shopify.

Er det billigste det bedste?

Nej, ikke altid. Beregneren giver dig besked om hvilket abonnement/Shopify pakke du skal vælge hvis du ønsker det billigste - det betyder dog ikke at det er det bedste for dig og din virksomhed.

I takt med du opgraderer din pakke får du adgang til flere funktioner, og automatisering af processer, som potentielt kan give dig en større omsætning, og minimere manuelt arbejde. Derfor er det billigste ikke altid den bedste løsning - og det er værd at overveje, hvis du har planer om at nedgradere din nuværende pakke.

GRATIS SPARRING

X

Tag det første skridt

Det er 100% uforpligtende, og du får direkte kontakt til en udvikler.

X

Gratis telefonopkald

Det er 100% uforpligtende, og du får direkte kontakt til en udvikler.

Nej tak, jeg vil ikke have gratis sparring