Sætter kundeoplevelsen i centrum med digital gallerivæg

Af og til må man bryde rammerne for, hvad der er muligt. Derfor har vi udviklet en særlig feature til Poster & Frame, som ellers ikke er tilgængelig i Shopify - og den adskiller dem fra andre plakatbutikker på nettet.

 

Når man skal vælge vægdekoration til sit hjem, er det ikke bare at købe en plakat, man godt kan lide. Plakaten skal også have en ramme. Hvor stor skal den være? Det kan også være, at der skal mere end én plakat til at dekorere væggen. Men hvordan passer plakaterne så sammen? 

 

Digital gallerivæg hjælper med at vælge mellem +80.000 plakater

Det var her, ideen til en feature, hvor kunden kunne skabe sin egen artwall, opstod. En digital gallerivæg, hvor kunden kan vælge plakater fra hele hjemmesiden, hænge billeder op ved siden af hinanden, ændre størrelse og ramme og skifte plakater ud, indtil man er helt tilfreds med udtrykket. Det skal gøre det nemmere for Poster & Frames kunder at vælge mellem de ca. 80.000 kombinationer af plakater og rammer, der er tilgængelige på shoppen.

 

 

 

Brugervenlighed møder mersalg

Med det nye værktøj kan kunden ændre sin digitale gallerivæg så mange gange, det er nødvendigt, for at han bliver tilfreds med resultatet. Derefter er det blot at lægge det hele i kurven med ét klik - og kunden er sikker på at få lige præcis de plakater og rammer, som er nøje afstemt med hinanden. Så ikke nok med at kunden får et brugervenligt værktøj til at træffe den rigtige købsbeslutning, har vi også gjort det nemt at købe flere produkter samtidig. Det lyder smart ikke?

 

Flere fordele ved Artwall

  • Vælg mellem forskellige kulisser
  • Tilføj og fjern plakater ubegrænset
  • Kombiner med rammer
  • Føj direkte til kurven
  • Væggen gemmes automatisk

 

Integreret med specialudviklet wishlist 

Vi har også lavet en wishlist, hvor kunderne kan gemme deres favoritplakater. Det er faktisk en hel historie for sig selv. Den funktion har vi koblet sammen med Artwall. Så kunden kan vælge plakater direkte fra sin Wishlist, og dermed undgå at scrolle gennem de mange kategorier og kunstnere. Nemt ikke?

 

Prøv selv vores specialudviklede Shopify-feature og byg din egen Artwall på posterandframe.com

 

Skal vi hjælpe dig med en specialudviklet feature til din Shopify shop?

Kontakt os

 

Andre artikler du måske finder interessant