Hvordan finder man den rigtige plakat blandt 80.000 kombinationer?

En wishlist kan nemt implementeres i en Shopify webshop - udfordringen ligger i at få den integreret på en måde, så det ser naturligt ud og harmonerer med resten af webshoppen. 

 

Poster & Frame ønskede sig en funktion, der gør det lettere for kunden at vælge netop de plakater ud, som falder i hans smag. En funktion der begrænser de mange kombinationsmuligheder til kun dem, han kan lide. 

Udvælg dine favoritter med en wishlist

 

Derfor valgte vi at integrere en wishlist, hvor kunden selv kan tilføje sine favoritter til en liste, som derefter bliver vist som en separat produktoversigt. Poster & Frame har i forvejen et meget minimalistisk og enkelt design, og af den årsag ønskede de også, at wishlisten skulle  integreres på en måde, der var både var elegant og diskret, samtidig med at den var synlig for kunden. 

 

For at imødekomme Poster & Frames ønsker og gøre det nemt for kunden at genkende funktionen har vi udformet ikonet for wishlisten som omridset af et hjerte, der fyldes ud med farve, når et produkt er tilføjet til listen. Hjertet repræsenterer wishlistens funktion på en simpel måde uden at bruge ord, og det kan fremgå flere steder på webshoppen og stadig være diskret. Knappen er nemlig tilgængelig på alle produktoversigter, når der filtreres, og når der søges efter bestemte produkter, så kunden får mest muligt ud af alle fordelene.

 

Fordele ved wishlist:

  • Wishlist gemmes automatisk og uden login
  • Plakater på wishlist kan vises med ramme
  • Ramme kan udskiftes direkte i wishlist
  • Wishlist kan bruges sammen med Artwall

 

Vi har sørget for at wishlist er fyldt med fordele, der sikrer kunden en god købsoplevelse: Som det allervigtigste har vi sørget for at wishlisten gemmes automatisk i LocalStorage, så kunden til enhver tid kan forlade websitet og på et senere tidspunkt vende tilbage og fortsætte søgningen efter den helt rigtige plakat.

 

Tilpas produkt direkte i wishlist 

Desuden har vi gjort det muligt for kunden at ombestemme sit valg af ramme, fordi vi har taget funktionen fra produktoversigten med. Derfor kan man nu både i produktoversigt, på wishlisten - ja, faktisk også imens kunden arbejder på sin artwall - skifte mellem rammer for at få det helt rigtige udtryk.

 

100 % tilpasset funktion

Vi har leveret en wishlist til Poster & Frame, som er speciallavet til netop deres webshop - derfor passer den 100 % ind i det eksisterende design, og den er integreret med de øvrige funktioner på siden. På den måde har Poster & Frame fået integreret en funktion i deres Shopify wenshop, som de kan være 100 % tilfredse med.

 

Skal vi hjælpe dig med at tilpasse en feature specielt til din Shopify shop?

Kontakt os 

Andre artikler du måske finder interessant