Front Page > Shopify udvikling > Sidebar med filtrering og sortering

Sidebar med filtrering og sortering

Der findes mange Shopifys themes som er designet specifikt til at håndtere et stort sortiment, og som allerede har sorterings- og filtreringsmuligheder. Hvis du allerede bruger sådan et theme på din Shopify webshop, er dette eksempel ikke særligt interessant for dig. Har du derimod bygget din shop omkring et theme som ikke har disse funktioner indbygget, er det muligt at kode avanceret filtrering- og sorteringsfiltre ind, sådan dine kunder nemt kan navigere sig gennem dit udvalg.

Man kan opsætte filtre som lader kunden sortere på kategori, type, farver, og prissortering med tags. Når vi koder en sidebar til dig, vil den blive lavet således du selv kan styre hvilke parametre som kunden skal kunne sortere dine produkter ud fra. Bemærk vi laver en løsning, som kræver at dine produkter er tagget med f.eks. "Computerskærm", hvis dine kunder skal kunne sortere efter produkter, som findes i "Computerskærm" kategorien. Vi sætter de første produkter og tags op, samt udleverer en simpel guide, som viser dig hvordan du kommer i gang med din nye sidebar.

Endnu flere muligheder i Shopify
 
Har du andre og endnu mere avanceret krav til din sidebar, er det muligt at anvende en app til det. En app kan give dig flere muligheder, men er dyrere at vedligeholde, hvis der skal udvikles på din shop. F.eks. hvis der skal ændres på fremstillingen af produkterne, da det typisk giver dobbeltarbejde og kræver templating via. JavaScript og et API-kald.

Andre artikler du måske finder interessant