Acceptering af handelsbetingelser i Shopify

Skrevet d. af Webdesign Nord ApS

184 ord - 2 min. læsetid

Flere betalingsindløsere der ofte anvendes sammen med Shopify, kræver at kunden skal forhindres i at bevæge sig videre til checkouten, hvis ikke han/hun accepterer dine handelsbetingelser. Det er de færreste temaer, som har sådan en løsning implementeret fra start - men den kan heldigvis kodes ind i alle Shopify temaer.

Desuden er der ofte et krav fra betalingsindløseren omkring at kunden let skal kunne klikke sig videre til dine handelsbetingelser fra den side hvor de skal acceptere dem (hvilket typisk er din kurv). Vi har en standard løsning som lever op til alle disse krav, som giver en simpel fejlmelding som minder kunden om at acceptere handelsbetingelserne for at kunne fortsætte til betalingsprocessen på din Shopify webshop.

Vi kan også tilbyde en mere avanceret løsning, som bl.a. kan indeholde en funktion hvor dine handelsbetingelser vises i en popup. Popuppen betyder at kunden ikke bliver sendt væk fra kurv siden for at læse dem, hvilket er optimalt. Funktionen kan også gøres mere intuitiv, og tydeligere vise kunden, hvad det er han/hun skal gøre, for at komme videre til din checkout i Shopify. Mulighederne er (næsten) uendelige.