Front Page > Shopify udvikling > Kontaktformular med specielle felter til Shopify

Kontaktformular med specielle felter til Shopify

Mange Shopify brugere kan nøjes med kontaktformularen som medfølger ethvert Shopify tema - men så er der os, de lidt mere krævende Shopify brugere, som har behov for kontaktformularer med specielle felter og funktioner. Her på WDN.dk bruger vi blandt andet en Shopify formular på vores kontaktside. Formularen har en lang række specielle felter, og bla. viser/skjuler felter udfra hvilke valg man foretager sig i formularen. Se eksempel på vores  kontaktformular.

Med Shopify formularer har vi rigtig mange muligheder for at tilpasse dem netop til dit behov, sådan du får den information fra kunden som du har behov for - og samtidig kun viser de felter som er relevant for kunden, udfra de valg som han/hun tidligere har foretaget. Et godt eksempel er en returformular, som viser/skjuler felter alt afhængig af hvilken type returnering man ønsker at foretage. Se et simpelt eksempel på Garber.dk, ved at klikke her.

Der er mange flere muligheder for udvikling af specielle kontaktformularer. Har du lyst til at sparre omkring en ny kontaktformular, kan du kontakte os på kontakt@wdn.dk.

 

 

Andre artikler du måske finder interessant