Front Page > Shopify nyheder > Shopify Sections - flere muligheder til dig!

Shopify Sections - flere muligheder til dig!

Opdater/rediger dele af din Shopify shop uden at skulle kode med Shopify Sections og blocks!

Shopify Sections - er en ny feature, som gør det muligt at bygge ENDNU mere fleksibelt indhold, og give dig styringen over indholdet på din shop, uden du skal direkte ind i koderne. Det var også muligt før, i begrænset omfang, men med de nye sections har du mulighed for at lave meget større ændringer/tilpasninger på din shop, uden at skulle rode direkte i koderne.

Med den nye måde at udvikle på, altså Sections, kan man lave "moduler", som kan styres via. kontrolpanelet. Shopify Sections byder på hidtil umulige settings og kontrolmuligheder for dig som bruger. Se eksempler og Shopifys blog posts om det her.

Eksempel: oversigt over mærker du forhandler:
Her kan vi opbygge en Section side, hvor du kan:

  • Tilføje nyt mærke, som en block
  • Tilknytte billede til mærket
  • Tilknytte link til billedet på mærket
  • Skrive navnet på mærket
  • Trække i blocken, for at ændre rækkefølgen den skal vises på siden
  • Ændre hvor mange mærke blocks der skal vises pr. række på PC, og mobil
  • Vælge imellem flere forskellige prædefineret layouts
  • Ændre tekststørrelser, tekstfarve, tekstplacering
  • Efterfølgende redigere i mærkets block, og evt. slette den


Baghistorie om "general settings":

Når vi for eksempel udvikler på vores kunders Shopify webshops, har vi et spørgsmål som ofte går igen: "Vil du have mulighed for at kunne ændre i det nye indhold, via. kontrolpanelet"?

Spørgsmålet er yderst relevant, da Shopify har en mulighed for at tilføje settings til et "kontrolpanel", som kan findes under "Customize Theme". Her kan man aktivere/deaktivere indhold, ændre billeder, tekst, links og meget mere. Det er smart hvis du f.eks. gerne vil ændre billederne på din forside, linksne på dem, og teksten under. Her slipper du for at skulle rode direkte inde i koderne, eller at skulle kontakte din udvikler og betale for det, når du lige så nemt kan via. Customizeren.

Det er selvfølgelig kun praktisk at lave settings for de områder af siden, som man kan forstille sig skal skiftes regelmæssigt - det tager ekstra tid at kode de settings, men i det lange løb kan det godt betale sig, hvis du regelmæssigt skifter indholdet på din side.

 

Andre artikler du måske finder interessant