Front Page > Shopify nyheder > Shopify checkout - nu på eget domæne!

Shopify checkout - nu på eget domæne!

Store nyheder - ikke mere checkout via. checkout.shopify.com - nu er det på dit eget domæne!

Store nyheder fra Shopify som vil glæde utroligt mange Shopify brugere!
I dag har Shopify offentligtgjort på deres blog (se indlægget), at fra slutningen af Juli, vil kunderne på din webshop blive på dit eget domæne, og ikke videresendes til checkout.shopify.com! Ændringen fra Shopfiys checkout domæne til dit eget sker helt automatisk.

I lang tid har Shopifys checkout URL været et varmt emne - både for udviklere, men også for brugerne. Det har været en stor bekymring for Shopify brugere, at deres kunder ser shoppen på ét domæne, f.eks. wdn.dk, men i betalingsprocessen hedder URL'en checkout.shopify.com. Endnu en gang har Shopify lyttet til os (fællesskabet af brugere og udviklere), og givet os en løsning på dette!

De benytter sig samtidig af lejligheden til at pointere at dette IKKE betyder, at man har frit adgang til at kunne ændre i sin checkout process (designet på checkout siderne). De kan stadig ændres via. de settings som du finder i Theme Customizeren, men du har altså ikke fuld adgang til dem. 

Det er et bevidst valg fra Shopifys side af. Layoutet og funktionalitet på Shopifys checkout er et resultat af massiv gennemtestning og datadrevet optimering. Den testes løbende fra deres side af, og vil blive ændret såfremt deres tests viser at der er mulighed for forbedring.
Husk på at det er i deres største interesse at du sælger så meget som overhovedet muligt - jo mere Shopifys brugere sælger for, jo større er Shopifys egen omsætning.

For yderligere at pointere dette, har Shopifys stifter og direktør skrevet følgende kommentar til blog indlægget, da der var flere som kommenterede på manglende mulighed for at ændre i checkouten (og lave den til Single Page Checkout):

"The checkout in its current form converts higher then any single page checkout that is being peddled. Single page checkout is the current industries preferred snake oil. If it would lead to more conversions, Shopify would have single page checkout. Of course this doesn't mean that we won't change the checkout in the future if our A/B tests indicate a change on this." - Tobias Lütke, kilde: Shopify blog

Vi kan ikke tilføje andet til Tobias Lütkes kommentar, udover at vi er enige. Derudover giver han også udtryk for, at Shopify løbende tester checkouten.  Hvis de finder en mulighed for at gøre den bedre, så ændrer de den helt automatisk for dig. 

Andre artikler du måske finder interessant