Front Page > Shopify nyheder > Ny Shopify admin, og flere funktioner!

Ny Shopify admin, og flere funktioner!

Nyt overview dashboard, avanceret visuelle reporter og et nyt frisk layout til din admin!

Shopify opgradering

Shopify har endnu en gang spændende nyheder til os! Dette er en opgradering som vi har været spændt på, primært på vegne af vores kunder. Det er nemlig dagen hvor Shopify officielt har annonceret det nye Shopify administrationspanel (kort: 'admin'), samt en række af funktioner som gør det lettere for dig, at danne overblik over de forskellige nøgletal, og vigtige data som din Shopify shop automatisk indsamler for dig.

Dashboard

Den vigtigste forbedring for vores kunder er det nye "Overview dashboard", som byder på en langt mere visuel præsentation af vigtigt data og nøgletal. Det er samtidigt gjort markant lettere at sortere i dataen, og sammenligne med tidligere perioder, og andre nøgletal. Det nye dashboard byder på en overskuelig, og visual præsentation af dine data, som vi er sikre på du med tiden vil sætte stor pris på. Du kan blive klogere på hvordan din shop performer, på utroligt kort tid, og følge med i din egen udvikling.


Admin panelet har fået et nyt, frisk, og anderledes design, som i starten måske kan være forvirrende, men vi er sikre på at det nye layout er lavet ud fra utallige brugertest, A/B testing, og generelt er meget gennemtænkt. Sidebaren er blevet erstattet med en løsning som i stedet folder sub-linksne ud ved klik. Vi har allerede haft et par timer i det nye panel, og selvom vi efterhånden har indkasseret tusindvis af timer i Shopify admin panelet, er vi generelt meget tilfredse med det nye. Det er nemt og hurtigt at gå til, og det er ikke svært at finde de funktioner, som man oftest benytter sig af.


Læs hele indlægget fra Shopify her: Overview dashboard Shopify


(Bemærk det minimum kræver Shopify planen, for at have adgang til dashboardet og de dybdegående reports).

Andre artikler du måske finder interessant